ATIPIC

 1. FR
 2. NL
 3. EN

Onze Sponsors

Agfa Labs Allnex Unipex

NIEUWS

 • WEBINAIRE : MÉTHODES DE CONTRÔLE DES BAINS

  Ce webinaire organisé par PROMOSURF essaiera de vous guider et de vous montrer par quelques exemples comment réagir face à des conditions de bains ou de manipulation que vous ne s (...)

 • Combien de temps encore pouvons-nous utiliser le Cr6 ? Et après septembre 2024 ?

  Vous avez probablement appris que le 18/12/2020, la Commission européenne a pris une décision concernant le dossier d'autorisation du CTACsub relatif au CrO3. Que cela signifie-t-il (...)

 • ETCC 2020

  Due to the social and legal limitations caused by the SARS CoV-2 pandemy, new date of the ETCC2020 European Technical Coatings Congress in Krakow is: 03-05 September 2021. All conditions, includ (...)

 • MATERIALS+EUROFINISH+SURFACE

  Materialen zijn de bouwstenen van alles om ons heen. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar waar zijn onze auto’s, machines en smartphones zonder een goede, sterke basis én afwerking? Hier ko (...)

ATIPIC is de Belgische Vereniging der Technici van de Verf- en aanverwante Industrieën. Het verheugt me u als bezoeker van onze website te mogen verwelkomen. We zijn een actieve vereniging die regelmatig studiedagen organiseert. De gekozen thema’s hebben betrekking op de activiteiten en de belangen van de verschillende industriegebieden. Daarenboven organiseren wij jaarlijks onze beroemde “ATIPIC Relax”, een sociale en culturele activiteit.

Dit alles is gedreven door het initiatief van een zeer dynamische en steeds enthousiaste Raad van Bestuur. Het succes van onze activiteiten is natuurlijk ook te danken aan de actieve deelname van onze leden.

Als stichtend lid van FATIPEC, onze Europese federatie die in 1950 opgericht werd, zijn we in deze organisatie nog steeds zeer actief.

 

Indien u tot nu toe nog geen lid van ATIPIC bent en u hiervoor interesse heeft dan kunt u met het inschrijvingsformulier uw kandidatuur invullen.

We staan ook open voor nieuwe ideeën of suggesties, welke u ons per e-mail kan meedelen.

 

Jacques Warnon
Voorzitter ATIPIC

 

Doelstellingen

 • het bevorderen van de wetenschappelijke aanpak en het gebruik van wetenschappelijke methodes in deze verschillende industrieën;
 • contacten en uitwisseling van ideeën tussen leden ontwikkelen en bevorderen, gesteund op hun respectieve ervaring en kennis;
 • het bijdragen tot de permanente vorming van de leden.

 SAVE THE DATE

Onze Sponsors

Agfa Labs   Allnex   Unipex  

Copyright ©InduTec

website   linkedin   twitter  

Member of FATIPEC

Fatipec