ATIPIC

  1. FR
  2. NL
  3. EN

Nieuws

15th Coatings Science Internationt (CoSI) 2019.

From: Léo Nagels - 24/06/2019 - Share on           


Beste auteurs, 

De 15de Coatings Science International (CoSI) is de leidende  Europese lezing in Coatings Wetenschap en Technologie die  een gebalanceerd mengsel of academisch en industrieel  wetenschappelijk onderzoek insluit.

Deze lezing is bestemd voor de onderzoekers en research managers, werkzaam in de Wetenschap enTechnologie van de Coatings, beide afkomstig van de industrie en academische wereld. Polymeren, verf- en grondstoffen chemicussen, zoals oppervlak en grensvlak wetenschapmensen, formulatoren, designers en industriële beleidsbepalers zullen tijdens deze lezing een breed platform vinden om de laatste ontwikkelingen in hun vakken te vermengen en uitwisselen.De lezing is vooral zeer aantrekkelijk voor degenen die een in-diepte presentaties en discussies met een hoog kwaliteitstandaard apprecieren.

De organisatie comité zoekt wetenschappelijke bijdragen bestemd voor mondelinge en poster presentaties, vooral waarderend en mikkend op topics van hoog wetenschappelijke kwaliteit in het domein van de Coatings Wetenschap en Technologie.

Wanneer : 24-28-2019

Waar : Noordwijk Nederland

Call for papers : zie bijlage.


Beschikbare documenten:

CoSI 2019 Abstract submission.docx

 

Copyright ©InduTec

 

Onze Sponsors

Agfa Labs   Allnex