ATIPIC

  1. FR
  2. NL
  3. EN

Nieuws

Jaarlijkse ERMA Conferentie op 5 oktober 2018 in Warschau.

From: Léo Nagels - 05/10/2018 - Share on           


Het is zeer belangrijk voor de Europese chemische industriën zich van de integratie van hun milieu en sociale verantwoordelijkheden in de ekonomische modellen te kwijten voor een duurzame activiteit.

De meerderheid van de Europese Chemische Indusriën hebben al hun sterke betrokkenheden  voor het milieu en gezondheid via het Responsible Care® programma getoond. Echter zijn er meer en meer uitdagingen voor de chemische industieën en de jaarlijkse Conferentie van ERMA zal nogmaals een enige tribune opleveren voor de harsproducenten, R&D teams, verdelers en partners  om de kennissen en de informaties te ontmoeten en te delen.

De thema's van onze 2018 conferentie zouden de leden, de partners en de chemische gemeenschap helpen om een beter zicht over de uitdagingsonderwerpen te hebben. (Reglementatie, Milieu, Gezondheid en Duurzaamheid)

Deze gebeurtenis die in het "Novotel Warswaw Centrum" in Warschau (Polen) op 5de  oktobre 2018 plaats zal hebben is een goede opportuniteit om met de deskundigen en deelnemers van de industriën, de overheden en verenigingen te praten  over  kritische onderwerpen  die een duidelijke impact in de coating business zou hebben.

Thema's

 - Hoe zou de Brexit de Europese en Britse indusriën kunnen beinvloeden?

 - Biociden : "Profielen en uitdagingen voor coatings"

 - Circulaire Economie " Begrip, Doel, Strategie, Trends en Opportuniteiten" 

 -  Wereld  markt trends voor de basismonomeren.

Inschrijving : zie bijlage hieronder en

! Verlaging van de inschrijvingskosten (met 50%) voor de ATIPIC leden  (150 Euros ipv 300 Euros, lunch inbegrepen)

Beschikbare documenten:2018 ERMA Annual Conference Registration.pdf

 

Copyright ©InduTec

 

Onze Sponsors

Agfa Labs   Allnex