ATIPIC

 1. FR
 2. NL
 3. EN

Onze Sponsors

Agfa Labs Allnex CoRI

NIEUWS

 • European Technical Coating Congres (ETCC 2018) .

  Alle technici en wetenschappers werzaam in de wereld der coatings :  gronstoffen leveranciers, verfindustriën, universiteiten en onderzoekinstituten worden uitgenodigd de European Techn (...)

 • ETCC 2018 : actualisatie

  - naderen van de termijn voor het binnenbrengen van de samenvatting : alleen nog minder dan 1 maand over ! - vroegere inschrijving : meer dan 120 € korting - blik op het programma - boeking va (...)

 • ETCC 2018 - Spaar tot 120 met uwe vroegtijdige registratie.

   Geniet van de aanwezigheid van hoogwaardige sprekers en van de technische en wetenschappelijke gedachtwisselingen in de laatste ontwikkelingen in de verven en hun grondmaterialen, de meest recen (...)

ATIPIC is de Belgische Vereniging der Technici van de Verf- en aanverwante Industrieën. Het verheugt me u als bezoeker van onze website te mogen verwelkomen. We zijn een actieve vereniging die regelmatig studiedagen organiseert. De gekozen thema’s hebben betrekking op de activiteiten en de belangen van de verschillende industriegebieden. Daarenboven organiseren wij jaarlijks onze beroemde “ATIPIC Relax”, een sociale en culturele activiteit.

 

Dit alles is gedreven door het initiatief van een zeer dynamische en steeds enthousiaste Raad van Bestuur. Het succes van onze activiteiten is natuurlijk ook te danken aan de actieve deelname van onze leden.

 

Als stichtend lid van FATIPEC, onze Europese federatie die in 1950 opgericht werd, zijn we in deze organisatie nog steeds zeer actief.

 

Indien u tot nu toe nog geen lid van ATIPIC bent en u hiervoor interesse heeft dan kunt u met het inschrijvingsformulier uw kandidatuur invullen.

We staan ook open voor nieuwe ideeën of suggesties, welke u ons per e-mail kan meedelen.

 

Jacques Warnon
Voorzitter ATIPIC

 

Doelstellingen

 • het bevorderen van de wetenschappelijke aanpak en het gebruik van wetenschappelijke methodes in deze verschillende industrieën;
 • contacten en uitwisseling van ideeën tussen leden ontwikkelen en bevorderen, gesteund op hun respectieve ervaring en kennis;
 • het bijdragen tot de permanente vorming van de leden.

 

Copyright ©InduTec

 

Onze Sponsors

Agfa Labs   Allnex   CoRI