ATIPIC

 1. FR
 2. NL
 3. EN

Onze Sponsors

Agfa Labs Allnex

NIEUWS

 • Call for papers EuroCoat - Paris

  AFTPVA, the French association of paint technicians, organises the next Eurocoat Congress in Paris in 2020. Eurocoat is one of the leading conference on coating science & technology in Europe. Co (...)

 • 15th Coatings Science Internationt (CoSI) 2019.

  Wij hebben het genoegen u uit te nodigen op de 15de Coatings Science International Conference (COSI) in Noordwijk in Nederland op 24-28 juni, 2019. Er wordt tijd om u in te schriven op& (...)

 • Technische dag van AFTPVA Noord op 23ste mei 2019

  U wordt hartelijk uitgenodigd op de volgende Technische dag van  AFTPVA Noord op 23 mei 2019 in het Domaine des Cigognes. Voor degenen die het wensen en die de vorige avond aanwezig zouden (...)

ATIPIC is de Belgische Vereniging der Technici van de Verf- en aanverwante Industrieën. Het verheugt me u als bezoeker van onze website te mogen verwelkomen. We zijn een actieve vereniging die regelmatig studiedagen organiseert. De gekozen thema’s hebben betrekking op de activiteiten en de belangen van de verschillende industriegebieden. Daarenboven organiseren wij jaarlijks onze beroemde “ATIPIC Relax”, een sociale en culturele activiteit.

 

Dit alles is gedreven door het initiatief van een zeer dynamische en steeds enthousiaste Raad van Bestuur. Het succes van onze activiteiten is natuurlijk ook te danken aan de actieve deelname van onze leden.

 

Als stichtend lid van FATIPEC, onze Europese federatie die in 1950 opgericht werd, zijn we in deze organisatie nog steeds zeer actief.

 

Indien u tot nu toe nog geen lid van ATIPIC bent en u hiervoor interesse heeft dan kunt u met het inschrijvingsformulier uw kandidatuur invullen.

We staan ook open voor nieuwe ideeën of suggesties, welke u ons per e-mail kan meedelen.

 

Jacques Warnon
Voorzitter ATIPIC

 

Doelstellingen

 • het bevorderen van de wetenschappelijke aanpak en het gebruik van wetenschappelijke methodes in deze verschillende industrieën;
 • contacten en uitwisseling van ideeën tussen leden ontwikkelen en bevorderen, gesteund op hun respectieve ervaring en kennis;
 • het bijdragen tot de permanente vorming van de leden.

 

Copyright ©InduTec

 

Onze Sponsors

Agfa Labs   Allnex