ATIPIC

 1. FR
 2. NL
 3. EN

Onze Sponsors

Agfa Labs Allnex Unipex

NIEUWS

 • REPORT 2020 - Tenth Edition Buenos Aires - Coatings voor een meer Duurzame Wereld.

  Coatings voor een meer Duurzame Wereld. Oproep van voordrachten Vandaag, meer dan ooit, moeten de industrieën het hoofd bieden aan veel uitdagingen zoals de ontwikkeling en verbetering van pro (...)

 • EUROCORR 2020 Newsletter

  In de hieronder bijgevoegde mededeling zult u vinden :      -    alle belangrijke et uiterste data voor deze gebeurtenis      -   de te beschre (...)

 • Young Scientist

  Dear Member or Colleague,   From 2-4 September, 2020 the European Technical Coatings Congress (ETCC) will be organized in Krakow, Poland by FATIPEC (Federation of Associations of Technic (...)

ATIPIC is de Belgische Vereniging der Technici van de Verf- en aanverwante Industrieën. Het verheugt me u als bezoeker van onze website te mogen verwelkomen. We zijn een actieve vereniging die regelmatig studiedagen organiseert. De gekozen thema’s hebben betrekking op de activiteiten en de belangen van de verschillende industriegebieden. Daarenboven organiseren wij jaarlijks onze beroemde “ATIPIC Relax”, een sociale en culturele activiteit.

Dit alles is gedreven door het initiatief van een zeer dynamische en steeds enthousiaste Raad van Bestuur. Het succes van onze activiteiten is natuurlijk ook te danken aan de actieve deelname van onze leden.

Als stichtend lid van FATIPEC, onze Europese federatie die in 1950 opgericht werd, zijn we in deze organisatie nog steeds zeer actief.

 

Indien u tot nu toe nog geen lid van ATIPIC bent en u hiervoor interesse heeft dan kunt u met het inschrijvingsformulier uw kandidatuur invullen.

We staan ook open voor nieuwe ideeën of suggesties, welke u ons per e-mail kan meedelen.

 

Jacques Warnon
Voorzitter ATIPIC

 

Doelstellingen

 • het bevorderen van de wetenschappelijke aanpak en het gebruik van wetenschappelijke methodes in deze verschillende industrieën;
 • contacten en uitwisseling van ideeën tussen leden ontwikkelen en bevorderen, gesteund op hun respectieve ervaring en kennis;
 • het bijdragen tot de permanente vorming van de leden.

 SAVE THE DATE

Onze Sponsors

Agfa Labs   Allnex   Unipex  

Copyright ©InduTec

 

Member of FATIPEC

Fatipec